Ndeshja mes Shkëndijës dhe FC Shkupit, e vlefshme për javën e 32-të në elitën e futbollit vendor ka nisur tashmë nga ora 17:00, ndërsa e njëjta po zhvillohet pa prezencën e tifozëve mysafir, “Shvercerat”.

Edhe pse këta të fundit ishin nisur të organizuar drejt Tetovës, të njëjtit u ndalën në pikën e parë pagesore, ashtu që klubin e tyre të zemrës mund ta shohin edhe përmes ekranit, qoftë në celularë, PC, laptop apo TV, edhe atë duke klikuar në linkun në vijim: