Zv/drejtori Selami: Srebrenica të mos përsëritet asnjëherë!

“11 Korriku, gjithmonë kujton vitin 1995 dhe Masakrën e Srebrenicës, si një nga ngjarjet më makabre në historinë moderne evropiane dhe botërore”, shkruan zv/drejtori Selami.
“Gjithmonë bashkëndjejmë dhimbjen e familjarëve të mbi 8 mijë të vrarëve në rajonin e Srebrenicë si një nga masakrat më të mëdha në Europë që prej Luftës së Dytë Botërore! Srebrenica nuk duhet haruar kurrë!”, është shprehur Selami.