Ziberi: Partitë shqiptare të distancohen nga VMRO-ja dhe ndodhitë e protestave, janë në dëmin tonë!

Deputeti i Bahskimit Demokratik për Integrim, Arben Ziberi është distancuar nga protestat e VMRO-DPMNE-së në të cilat u shfaqën simbole të shtetit të rusisë siç është flamuri po edhe fotografi të presidentit Vlladimir Putin.

Ai në një prononcim për indeks.mk ka thënë se të gjitha partitë shqiptare, pavarësisht, janë në pushtet ose opozitë duhet të distancohen nga kjo shfaqje sepse siç tha është në dëm të popullit shqiptarë i cili sipas Ziberit është i orientuar nga Bashkimi Evropian dhe NATO.

Ai tha se Bashkimi Demokratik për Integrim distancohet nga kjo ndodhi dhe thotë se në të njëjtën vijë janë edhe partnerët e tjerë të koalicionit.

Për më shumë ndëgjoni prononcimin e plotë: