Zgjedhje të brendshme partiake në 10 degë të BDI-së

Bashkimi Demokratik për Integrim ka shpallur të hapura zgjedhjet brenda partiake për kryetar të degëve dhe antarësimin e antarëve të rinjë.

Zgjedhjet brenda partiake përfshijnë 10 degë, nga BDI-ja thonë se anëtarët e rinjë mund ta shfrytëzojnë edhe mënyrën online të anëtarësimit.

Njoftimi i plotë:

ZGJEDHJE BRENDAPARTIAKE NE DEGËT E BASHKIMIT DEMOKRATIK PËR INTEGRIM NË:

Tetovë, Gostivar, Bogovinë, Vrapçisht, Zhelinë, Tearcë, Haraçinë, Çashkë, Studeniçan, Bërvenicë, Dollnen.

Anëtarësohu online në: www.regjistrim.mk ose në këshillin vendor përkatës pranë degës dhe bëhu pjesë e zgjedhjeve.

Bashkë më të fortë