Zëvendësministri i Punëve të brendshme Nazim Bushi përmes një postimi në rrjetet sociale ka uruar 7 Marsin, Ditën e mësuesit.

Ja postimi i Bushit:

Gëzuar 7 Marsin, festën e Mësuesit

Deri në pafundësi nderoj mundin dhe djersën tuaj mësues të dashur për përmbushjen e misionit të shenjtë, edukimin e më të dashurve tanë.

Paçi shëndet e jetë të gjatë.

https://www.facebook.com/photo?fbid=643266133497776&set=a.605873640570359