Zëvendëskryeministri Grubi uron Pashkët: Festat na bashkojnë për shpresat e së nesërmes

Zëvendëskryeministri i parë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi ua uron besimtarëve ortodoks festën së Pashkëve.

“Të nderuar besimtarë ortodoks,
kam nderin t’ju uroj festa të mbara të Pashkëve të sivjetme me uratat më të sinqerta për mbarësi, shëndet e lumturi për të gjithë ju.
Festat na bashkojnë dhe shpresat për të nesërmen më të mirë i kemi të përbashketa dhe andaj i gëzohemi festave të njëri tjetrit.
Pashkë të mbara
Paqe e shëndet për të gjithë ju” ka shkruar Grubi.