Zenku: Shkarkimi i drjetorëve të VMRO-së do ti humb shumicën në këshillin komunal Taravarit

Njohësi i rethanave politike, Driton Zenku në një prononcim për indeks.mk ka folur për shkarkimin e drejtorëve të VMRO-së.

Ai ka thënë se shkarkimi eventual i drejtorëve do ti sillte humbjen e shumicës në këshillin komunal, ku tha se botërisht dihet se bashkëqeveris me VMRO-në.

Megjithatë shton se Taravari duhet ti shkarkojë drejtorët dhe BDI-ja duhet ti japë mbështetje për vendime të rëndësishme që Gostivari të mos shkojë nê zgjedhje për këshillin ashtu siç po shkon Tetova.