Ish-kryeministri Zoran Zaev përmes rrjeteve sociale iu drejtua pjesëmarrësve të tubimit të djeshem të Markova Nogës në Prespë, në kufirin maqedonas-grek.

Zaev pret që vendkalimi kufitar i Markova Nogës të hapet sa më shpejt, pasi siç thotë ai, dy vendet tona mike e kanë marrë si obligim nga Marrëveshja e Prespës.

Zaev pret që vendkalimi kufitar i Markova Nogës të hapet sa më shpejt, pasi siç thotë ai, dy vendet tona mike e kanë marrë si obligim nga Marrëveshja e Prespës.

Pres që sa më shpejt të përfundojnë ndërhyrjet e nevojshme infrastrukturore dhe shumë shpejt të jemi aty në hapjen zyrtare të vendkalimit që lidh dy anët e Prespës”, tha Zaev.