Xhama të thyer dhe shkallë të mbuluara me ngjyrë, protestuesit kanë dëmtuar ndërtesën e MPJ-së

Xhama të thyer dhe shkallë të mbuluara me ngjyrë, protestuesit kanë dëmtuar ndërtesën e MPJ-së

Një ditë pas protestave të dhunshme para Ministrisë së Punëve të Jashtme, Qeverisë dhe Kuvendit, në ndërtesën e MPJ-së shihen xhama të thyer, shkallë të mbushura me ngjyrë të kuqe dhe fasadë e dëmtuar.

Protestat e djeshme të VMRO-DPMNE-së dhe LEVICA kundër propozimit të ri francez eskaluan kur protestuesit arritën pranë Kuvendit, ku nga përballja mes protestuesve dhe policisë mbetën të lënduar 47 policë, dy prej të cilëve në gjendej më të rëndë.