Duke iu përgjigjur deputetit të opozitës, Halil Snopçe, Kreyetari i Kuvendit, Talat Xhaferi tha se Kuvendi nuk është gjyqësorë dhe se drejtësi familjarët e rastit të ndodhur në Bullgari drejtësi kërkojnë në organet e drjetësisë, avokati i popullit po edhe instancat tjera të drejtësisë.

Xhaferi tha se deputeti i Aleancës për Shqiptarët Halil Snopçe dje e ka keqpërdorur institucionin e Kuvendit duke përdorur raste tejet të ndjeshme për të përfituar poena politike.