Ministri i Financave, Fatmir Besimi në një prononcim për indeks.mk ka folur në detaje për masat e reja anti-krizë dhe rishikimin, e buxhetit të këtij viti.

Ai ka thënë se masat e reja anti-krizë kësaj here do të kenë target të caktuar. Shton se me masat e reja parashihet mjete shtesë për familjet që kanë fëmijë me nevoja të veçanta.

Flet edhe për masat që do të ndërmerrën në fushën e energjetikës dhe mënyrën se si Qeveria me propozim të Ministrisë së Financave do tu dalë në ndihmë qytetarëve të vendit që do të kenë nevojë.

Për më tepër, ndiqeni një pjesë të intervistës së realizuar me ministrin Besimi.