Veliu: Sërish goditi Ali Ahmeti, strategu dhe ideologu

Luan Veliu një nga anëtarët e Lëvizjes Popullore e Kosovës, ka uruar kreun e Bashkimit Demokratik për vendimin e miratimit të propozimit francez meqëllim integrimin e RMV-së në Bashkimin Evropian.

Ai e ka vlerësuar Ahmetin si një ideolog, strateg dhe rrugëtarë i sakrificës dhe luftës për liri.

“Godet në kohë, në hap, me dridhje të fort, bashkë me “arsenalin” që ka, tani jo nga istikamet, por nga zyrat e Kuvendet e  gjeneratës se re, drejtë Bashkimit me Europ e me Shqipëri…! Urime Ali Ahmeti”, ka shkruar mes tjerash Veliu.