Ukraina tregon dëmet që ia ka shkaktuar ushtrisë ruse, deri më sot

Derisa Ukraina ka hyrë në ditën e tetë duke u përballur me një agresion rus, autoritetet atje thonë se megjithatë, i kanë shkaktuar dëme të mëdha forcave të Vladimir Putinit.

Në këtë drejtim, sipas të dhënave të fundit të Forcave të Armatosura në Ukrainë, janë vrarë 9,000 trupa ruse, janë shkatërruar 30 aeroplanë luftarakë, 31 helikopterë, 217 tanke, 900 automjete të blinduara, 90 njësi artilerie, 42 sistem kundërajrore, si dhe 374 mjete të lehta patrulluese. /Telegrafi/