Tri vite në krye të Formut Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim, forumit më të madhë politik në Maqedoninë e Veriut që i mbron interesat dhe integritetin e të rinjëve.

Një shoqëri që shkëputet nga rinia e saj, ndërpret jetën e saj.

Një subjekt politik që rrjedhimisht flet për të ardhmen dhe nuk e ka të inkuadruar rininë, është i destinuar të pushojë në gjumin e përjetshëm, pa i’u gjetur asnjë gjurmë në histori.

Të rinjtë janë lokomotiva e regjenerimit dhe bazamenti i zhvillimit të demokracisë, emancipim, mirëqenies dhe shtet-bërjes.

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim promovon parimet Evropiane dhe lufton për një kauzë të qartë në mbrojtjen e interesave të qytetarëve tonë, treguam guxim në luftën kundrejt profiterëve, krimit dhe korrupsionit atëherë kur të tjerët heshtën, për këtë arsye, si e tillë Rinia është vlerë e pakontestueshme e Bashkimit Demokratik për Integrim.

Vazhdojmë Bashkë!