Transportuesit privatë nuk do të bllokojnë udhëkryqin tek Mavrovasja nga e marta deri të enjten për shkak të vizitës së presidentit gjerman Frank-Walter Shtajnmaer. Nëse deri atëherë nuk arrihet marrëveshje me Qytetin e Shkupit dhe NQP-në, të premten do të dalin sërish në rrugë, tha drejtori i “Sloboda Vravoz”, Lenin Jovanovski.