Ministria e Drejtësisë nuk ka detektuar shkelje të drejtave apo diskriminim ndaj të burgosurve nga Lagjja e Trimave pas një jave grevë urie në Burgun e Shutkës, thotwë ministri i Drejtësisë Nikolla Tupançeski.

Ai thotë që të gjitha mundwsitë po shqyrtohen që këta të burgosur t’i shfyrtëzojnë favoret për vikende të lira dhe vizita nga familijarët.