Taylor Swift ka bërë një hap nga drejtimi i videoklipit të saj për të krijuar “All Too Well: The Short Film” – një promo 13-minutëshe për versionin e zgjeruar të këngës së saj me të njëjtin emër, ku luajnë Sadie Sink dhe Dylan O’Brien – dhe ajo tani dëshiron ta çojë karrierën e saj në filmim.

“Do të ishte fantastike të shkruash dhe drejtosh një film. Unë nuk e shoh të jetë më i madh në aspektin e shkallës. Më pëlqeu të bëja një film që ishte kaq intim me një ekip relativisht të vogël që i besoja”, është shprehur 32-vjeçarja, citon KP.

Gjatë shfaqjes së filmit në New York si pjesë e Festivalit Tribeca, krijuesja e hitit të Love Story reflektoi në rrugëtimin e saj nga “përzierja” në videoklipet e saj muzikore deri në drejtimin e promos së vitit 2019 për The Man.

(Foto: Instagram/taylorswift)

Megjithatë, këngëtarja pranoi se ishte e mbushur me dyshime për aftësitë e saj.

“Unë mendoj se kisha këtë sindromë mashtruese në kokën time duke thënë: ‘Jo, ju nuk e bëni atë. Njerëzit e tjerë e bëjnë atë që shkuan në shkollë për të drejtuar’.

“A nuk ndiheni sikur është një ushtrim i mrekullueshëm për t’i besuar instinktit të zorrëve? Ka kaq shumë vendime që duhet të merrni. Të thuash ‘nuk e di’ ose ‘nuk jam i sigurt’ nuk është me të vërtetë një opsion. Koha”, ka shpjeguar Swift.