Taravari s’ka guxim ta prish jaraninë me VMRO dhe Levicën

Nënkryetari i Aleancës pë Shqiptarët, njëherit, kryetar i Komunës së Gostivarit vazhdon të mbrojë VMRO-në dhe Levicën, parti këto të cilët i sollën fitore në Gostivar.

 

Partinë e Mickoskit dhe Apasievit i pari i Gostivarit i mbron me çdo çmim, për të mbrojtur ato ai për më tepër hedh poshtë edhe bashkëpartiakët e tij nga Aleanca për Shqiptarët.

 

Kujtojmë Taravari edhe sot deklaroi se raportet mes VMRO-së dhe Aleancës jané të mira pavarësisht faktit se Arsoska shkarkoi kuadrin e ASH-së nga pozita e drejtorit të Higjienës Komunale.