Arben Taravari nga Aleanca për Shqiptarët në konferencën e sotme thotë se ne si parti i kemi përkrahur çdoherë mësimdhënësit dhe vazhdojmë ti përkrahim.

Taravari ka ofenduar profesionin e kamarierit dhe bukëpjekësit ku sipas tij kamarieri i rëndomtë apo një punëtorë bukëpjekës merr pagë më të madhe se një mësimdhënës.

“I kemi përkrahur dhe vazhdojmë t’i përkrahim. Mendoj se është një e drejtë që e meritojnë absolutisht. Në Maqedoni një kamerier i rëndomtë apo një punëtorë bukëpjekës merr rrogë më të madhe se sa një arsimtarë apo profesor në shkollën e mesme apo shkollën fillore por edhe në fakultete”, deklaroi mes tjerash Taravari.