Ministria për Punë të Brendshme njofton se mbrëmë, diku rreth orës 22:20, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 35-vjeçarin A.V. nga një fshat i Tetovë, i cili paraprakisht ishte denoncuar nga nëna e tij 55-vjeçare pasi i njëjti e kishte sulmuar fizikisht, rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar, pas çka kundër tij do të përgatitet padi adekuate.