Sulmoi fizikisht bashkëshorten, arrestohet 42 vjeçari nga Tetova

Sektori për Punë të Brendshme -Tetovë njofton se në orët e hershme të mëngjesit ka privuar nha liria 42 vjeçarin nga Tetova i cili akuzohet për dhunl ndaj bashkëshortes sl tij.

“Me datë 05.12.2022 në ora 03.45 në rrugën për në Bërvenicë të Tetovës, zyrtarë policorë nga SPB Tetovë kanë privuar nga liria personi E.M.(42) nga Tetova, për shkak se është sjellë në mënyrë agresive në shtëpi dhe e ka kanosur gruan e tij të pamartuar 32 vjeçare nga Tetova. Pas dokumentimit të rastit, do të vijojë nparashtresë përkatëse”, thuhet në njoftimin e SPB-Tetovë