Stallone si një mafioz në serinë e tij të parë televizive në karrierës së tij

Paramount Plus filloi shfaqjen e serialit aksion për një mafioz nga Nju Jorku që del nga burgu pas 25 vitesh dhe shkon në Tulsa, Oklahoma, SHBA… Interesant është fakti se ky është roli i parë kryesor i Sylvester Stallone në një serial televiziv, pas 80 filmave në karrierën e tij.

Bëhet fjalë për ” Mbretin Tulsa “, kështu që sipas shumë njerëzve, “Sly” (75) me famë botërore po mban ende mirë dhe ende i jep me simpatik linjat përmes theksit të tij të njohur, duke na çuar në botën e mafies.

Ai vetë thotë se televizioni është shumë më i vështirë se të bësh filma, ndaj ky i fundit tashmë i duket si “pushime”.

Në IMDB, seriali ka një vlerësim mesatar prej 8.4 / 10, dhe në Rotten Tomatoes rekomandohet nga 86 për qind e shikuesve.