Sot pa energji elektrike disa rajone të Shkupit

Pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e një pjese të rrugëve të komunave Karposh, Aerodrom dhe Qendër.

Siç informoj në nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza të Qytetit të Shkupit pas marrjes së njoftimit nga EVN, arsyeja për ndërprerjen e energjisë elektrike janë ndërhyrjet teknike në rrjetin elektro-shpërndarës.

Nga ora 9 deri 13 pa energji elektrike do të jenë një pjesë e konsumatorëve të rrugëve “Dragutin Avramovski Gute”, Ivan Cankar” dhe “Vangel Dinu”, si dhe konsumatorët e bulevardit ASNOM numrat 9 dhe 13 dhe rruga “Februarski Pohod” numrat 34 dhe 36.

Nga ora 9 deri 15 pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugëve “Stiva Naumov” numër 102 G dhe numri 102 D.

GAZETA.MK