Skandal, Mickovski: Kiril Petkov është budalla

“I thashë Petkovit se qeveria e tij do të shembet, njeriu m’u duk naiv, ose sillej naiv dhe budalla ose vërtet s’ka ide për jetën…” tha Mickovski për Kanalin 77.

Lideri i VMRO DPMNE-së tha edhe se nuk i ka bërë shumë përshtypje që Petkov ka diplomuar në Harvard, kjo për të është e parëndësishme.

Kjo është një deklaratë interesante e një personi që ka diplomuar tek babai i tij në Fakultetin e Makinerisë në Shkup.