PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

S’ka li majmuni në Maqedoni/ “Me shumë vëmendje ndiqet situata në përmasa botërore”

Në vendin tonë nuk ka li të majmunit. Mbrëmë, pas katër ditësh pasiguri, testi i banorit të Kërçovës, për të cilin dyshohej se është infektuar me linë e majmuneve, doli negativ.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Pacienti është negativ, s’ka nevojë për izolim të mëtutjeshëm, mbetet vetëm të trajtohet për sëmundjen bazë, por si do të trajtohet dhe kur do të shfuqizohet izolimi, për këtë do të vendosë Qendra për Shëndet Publik në Manastir, e cila bën mbikëqyrjen shëndetësore, tha zëdhënësi i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, Zllate Mehmedoviq.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400