Silenzio titullohet hiti i ri i Lufton

Quhet Lufton dhe me këtë emër dëshiron të prezantohet para publikut dhe të realizojë një karierë të suksesshme muzikore.

Me hip hp ka kohë që mere ndërsa në mënyrë profesionale këto dy vitet e fundit pasiqë muzikën e ka shumë pasion dhe është i dhënë pas saj.

Projekti që ai e ka publikuar sot titullohet Silenzio dhe është i pari projekt që prezantohet para publikut shqiptarë pavarësisht asaj se kënga interpretohet në gjuhën italiane.

Lufton është vetëm dhe nuk ka ndonjë lidhje për momentin derisa i fokusuar është pikërisht në punë dhe finalizimin e albumit që sipas tij do jetë gati deri në fundvit.

Këngën e ka punuar vet në studion e tij derisa për videoklipin ka bashkëpunuar me Lorik Ajvazin pasiqë xhirimet e klipit janë bërë në Freiburg të Gjermanisë.

I pyetur se çfarë mendimi ka për artistët shqiptarë ai thekson: Për mendimin tim ka shumë talent shqiptarë që janë duke e arritur cakun e tyre ashtu siç duhet, thekson Lufton.

Ndërsa për të ardhmen e tij në muzikë thotë se për secilin që e ndjek dhe beson tek ai shumë shpejtë do ketë edhe projekte të tjera që do realizohen bashkë me disa producent të njohur.