Shënohet sot përvjetori i 4 i ndarjes nga jeta të Abdilaqim Ademit

Sot, në fshatin Shemshovë do të mbahet homazh në përkujtim të jetës dhe veprës së Abdilaqim Ademit, me rastin e 4 vjetorit të ndarjes së tij fizike nga kjo botë.

Në homazh pritet të jenë të pranishëm kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi dhe bashkëpunëtorë të afërt të tij, familjarë dhe bashkëfshatarë.