Shaqiri: Do të sakrifikojë gjithë mjetet e buxhetit që t’i afrohemi përqindjes së kërkuar

Në emisionin “Programi 200”, në Alsat, Jeton Shaqiri, ministër i Arsimit, tha se do të sakrifikojë gjithë mjetet e buxhetit që sado pa t’i afrohet për qindjes së kërkuar, shkruan Alsat. “Greva ka filluar dhe gjithë pyesin se sa do zgjasë dhe kjo varet nga propozimi që do bëjë Qeveria. Në qoftë se do të kemi mundësi do të afrohemi sa më shumë. Unë do të sakrifikojë gjithë mjetet e buxhetit tim që sado pak t’i afrohemi kësaj për qindjeje”, tha Shaqiri.