Sela apo Taravari, kush do të bëhet i pari i opozitës?

Pas humbjeve të një pas njëshme dhe fiaskos në zgjedhjet e fundit lokale të Aleancës, brenda strukturave partiake çdo ditë e më shumë po kërkohet përgjegjësi dhe largim nga pozita kryetar partie i Ziadin Selës, shkruan tokasot.mk

Strukturat partiake hapur tashmë prej muajsh kërkojnë që lider i tyre të zgjidhet sekretari i përgjithshëm i Aleancës, Arben Taravari.

Se kush do të bëhet i pari i opozitës, Ziadin Sela apo Arben Taravari mbetet të pritet mbajtja e kongresit të tyre të rregullt dhe të shihet se a do të dëgjohet zëri i anëtarësisë apo Sela do të vazhdoj të ushtrojë postin e kryetarin në stilin e ish udhëheqësit të tij, Menduh Thaçi.