Një grua po ndihet e dëshpëruar pas të gjitha gjërave që i ka bërë për të dashurin dhe ai prapë e tradhton me gra të tjera.

Rrëfimi i plotë:

E dashur psikologe: Unë jam dashnorja më aventuriere për të cilën burri im mund të shpresonte që kur zbulova se ai më tradhtoi në vitin 2021.

Unë kujdesem për veten, duke qëndruar në formë, duke u veshur me stil dhe të kem një regjim bukurie me mirëmbajtje të lartë.

Unë jam 33 vjeç dhe i dashuri im është 34. Ne jemi bashkë për tetë vjet dhe dy djem dy dhe katër vjeç.

Pra, pse më ka tradhtuar përsëri? Ndihem i poshtëruar.

Nuk ka asnjë ndryshim se sa shumë përpiqem – ai nuk mund ta ndihmojë veten.

Kur e kapa fillimisht duke u dërguar mesazhe vajzave dy vjet më parë, ai mohoi të më kishte tradhtuar, por unë i tregova provat.

Më në fund ai kërkoi falje dhe tha se i kishte munguar seksi me mua pas lindjes së fëmijës tonë të dytë.

Ne e biseduam atë dhe arritëm të vazhdonim, dhe unë kam bërë përpjekje të mëdha për ta mbajtur jetën tonë seksuale emocionuese.

Bleva të brendshme seksi, rezervova netë larg dhe provuam disa lodra të reja seksi së bashku.

Ai dukej se e donte dhe do ta pranoj, jeta jonë e gjallë e dashurisë më bëri të ndihesha e fuqizuar dhe më seksi se kurrë.

Por, disa javë më parë pashë një mesazh në telefonin e tij që shfaqej nga një prej grave me të cilat më kishte tradhtuar më parë.Menjëherë e kuptova se ai po luante përsëri larg.

Leximi i zinxhirit të mesazheve ishte zemërthyes dhe mesazhi i tij i fundit për të ishte: “Unë do të rrezikoja gjithçka, vetëm për të pasur një BJ më shumë”.

Nuk i kam thënë që e di. Pse nuk jam i mjaftueshëm?

Përgjigjja e psikologes: Duhet të jesh totalisht i rraskapitur!

Pasi ka bërë kaq shumë përpjekje për të ringjallur marrëdhënien tuaj, pabesia e tij do të jetë një goditje e duhur trupore.

Burrat mund të tradhtojnë për shumë arsye, edhe nëse ndihen mirë për gjërat në marrëdhënien e tyre – dhe KURRË nuk është sepse partneri i tyre nuk është mjaftueshëm i mirë për ta.

Pra, mos e fajësoni veten për sjelljen e tij. Ai duhet të marrë përgjegjësinë për tradhtinë.

Është e mundur të rindërtoni marrëdhënien tuaj pas tradhtisë, madje edhe tradhtisë së përsëritur, por ai duhet të jetë i përkushtuar për të ndryshuar.

Flisni me të për atë që keni zbuluar. Pse u largua përsëri?

A dëshiron ai të provojë përsëri dhe a mund t’i besoni vërtet atij?

Kam frikë se disa njerëz janë mashtrues serik dhe nuk do të ndryshojnë kurrë, kryesisht sepse thellë brenda tyre nuk shohin asgjë të keqe në sjelljen e tyre.