Enti Shtetërorë për Statistika sot në orën 11:00 pritet të publikojë rezultatet finale të regjistrimit të popullsisë që si proces në RMV, u zhvillua pas 20 viteve, njofton indeks.

Qytetarët shqiptarë dje për indeks thanë se presin që numrat të jenë të mirë dhe pritshmëritë e tyre janë se shqiptarët do të dalin nga 30 ose 35%.

Se rezultatet do të jenë të mira javë më parë e tha edhe zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi.