Pas koncertit madhështor në 20 vjetorin e BDI-së, Rinia e partisë së Ali Ahmeitit ka bërë një gjestë fisnik në sheshin Iliria. Ata kanë pastruar sheshin nga mbeturinat duke treguar edhe një herë se kjo parti dhe rinia e saj janë për shqiptarët, janë për komunën janë për vendin.

Ndryshe sot Tetova u trondit nga një numër jashtëzakonisht i madh në festën më të madhe ndonjëherë që ka organizuar BDI. Me këtë festë BDI si parti politike mbush 20 vjet egzistencë dhe prej sot ajo vazhdon në 20 vitet e ardhshme me rininë e saj.