Gazetari i të përditshmes Koha, Arben Ratkoceri nëpërmes një shkrimi në rrjetet sociale ka vlerësuar se koncerti i Dua Lipës në Tiranë dhe Festivali i Teatrove në Shkup dhe spektakli i tifo – grupit “Ballistët”  në Tetovë,  ishin aktivitetet më dinjitoze dhe i dhanë kuptim festimeve të nëntorit.

“Dua Lipa në Tiranë, Festivali i Teatrove në Shkup dhe spektakli i tifo – grupit “Ballistët”  në Tetovë,  ishin aktivitetet më dinjitoze dhe i dhanë kuptim festimeve të nëntorit”, ka shkruar Ratkoceri mes tjerash.

Kujtojmë, Dua Lipa në Tiranë në këtë 28 nëntorë morri pasaportën dhe nënshtetësinë shqiptare dhe bëri koncert mbreslënës në sheshin e Tiranës.

Kurse Festivali i Teatrove në Shkup është organizuar për 12 dit rresht nën mbështetje të Ministrisë për Sistem Politik të udhëhequr nga Artan Grubi.