Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti thotë se deri më tani nuk është raportuar ndonjë rast korrupsioni ku të jetë i përfshirë ndonjë anëtar apo zyrtar i partisë së tij.

“Nuk kam raportuar asnjë rast. E kam pyetur Prokurorinë Speciale, më besoni, kjo është nga zemra, kam kërkuar nga Prokuroria e Përgjithshme zotërinj, hapni hetimet për BDI-në, për zyrtarët e BDI-së, nga niveli qendror e deri në atë lokal, të fillojë me mua. Unë nuk kam kërkuar të filloj nga të tjerët, fillo nga unë”, tha Ahmeti.

Ai u bëri thirrje mediave që të përfshihen dhe të hetojnë.

Këtë e pres nga mediat, këtë e pres nga mediat, mos kërkoni përgjigje”, ka shtuar Ahmeti.