Ljupço Petkovski sonte në emisionin “Click Plus” në TV21 theksoi se po e sulmojnë ministrin e Jashtëm Bujar Osmani sepse është shqiptar dhe do të na shesë.

Sipas tij, në kthesën e parë të radhës do ta kërkojnë sërish.