Përçarje brenda ASH-së, Taravari hidhërohet me Selën!?

Humbjet e vazhdueshme më zgjedhje për disa cikle me radhë dhe mungesa e një strategjije se sit ë vijnë deri tek fitorja kundrejtë BDI-së e cila për më shumë se 18 vite është në pushtet ka shkaktuar një përçarje reale brenda kryesisë së ngushtë të opozitares, Aleanca për Shqiptarët, njofton indeks.mk

Burime të sigurta brenda partiake konfirmojnë për indeks.mk se kryetari i Gostivarit njëherit nënkryetar i partisë nuk flet me kreun Ziadin Sela.

Ata thonë se Taravari ka filluar të formojë klane për të marrë partinë e Selës në të ardhmen e afërt.