Për shuarjen e zjarrit tek “Treska” janë aktivizuar edhe helikopterët e ARM-së

Për momentin janë aktivizuar edhe helikopterët e Armatës, për shkak zjarrit i cili për momentin është aktiv në fabrikën Treska.

Pas shpërthimit i cili i ka frikësuar shkupjanët nga rrethina, tym i madh shiheshe tek fabrika.

Zjarrfikësit janë në vend ngjarje dhe po mundohen ta shuajnë zjarrin.