Për pak javë miliona klikime, ky është hiti i Emyx

Një hit që për pak kohë ka arritur të grumbullojë miliona klikime është kënga “Po m’thojn e ti dico”, që këndohet nga ylli i ri i muzikës Emyx. E inçizuar në studion Sinkron music, me tekst nga Yvng Finxssa, masterizim nga Ganza & Strange, tekst nga vet Emyx derisa video e realizuar nga Sunset Films dhe regjisor Leogzim Foniqi, ky projekt vjen me shumë pompozitet pasiqë për një kohë shumë të shkurtë ka arritur që të bëhet hit dhe të grumbullojë miliona klikime e shiqime sa që e ka sjellë këngëtarin në më të kërkuarin në rrjetet sociale. Emyx nuk do të ndalojë me kaq pasiqë këtë vit ai do të realizojë dhe projekte të tjera të cilat do të jenë akoma më të suksesshme se kjo këngë.