PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Pendarovski: Shkupi ende jeton me kujtimet nga tërmeti

Shkupi ende jeton në kujtimet për të pësuarit në tërmetin katastrofik nga viti 1963, ka shkruar presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski në profilin e tij në Facebook.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Kjo tragjedi e paharruar është kujtesë se gjëja më e rëndësishme është siguria e jonë dhe se vetëm së bashku mund ta tejkalojmë çdo katastrofë natyrore dhe njerëzore”, porositi shefi i shtetit, Pendarovski me rastin e 59 vjetorit nga tërmeti katastrofik në Shkup.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400