Pendarovski: Dikush mund ta thotë që Apasiev është i droguar, por unë mendoj se ai është psikopat!

Kreu i shtetit ka reaguar ndaj sharjeve që kryetari i “E Majta”, Dimitar Apasiev ka adresuar së fundmi drejt tij, përcjell TV21. Pendarovski thotë se një rast i tillë është precedent në Evropë.

“Përafërsisht e di se për çfarë qenie bëhet fjalë. Por nuk kam besuar që mund të vijë në situatë të shajë prindin e vdekur. Kjo është dhimbja ime personale të cilën nuk mund ta kuptoj, që nuk e kuptoj pse duhej ta thoshte, nëna ime ka vdekur para 10 viteve dhe mendoj se ishte jonjerëzore, sharja në vete, por edhe të më shash varrin e nënës së vdekur, kjo është diçka që nuk falet. Një punë të tillë, një qëndrim të tillë mund ta thotë dikush që ose është i droguar ose i mundon diçka në kokë. Unë sinqerisht mendoj se ai është psikopat”, tha Pendarovski.