Osmani për Grubin: Është duke bërë punë jashtëzakonisht të madhe!

Në emisionin ClickPlus, ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani u pyet për zëvendëskryeministrin e parë Grubi.

Osmani u shpreh se Grubi është duke bërë punë jashtëzakonisht të madhe dhe është punëtor i madh!