Zëvnedës ministri drejtësisë, Agim Nuhiu ka vizituar burgun e Idrizovës me çrast ka takuar drejtorin dhe zënvendës drejtorin e këtij institucioni.

Nuhiu nëpërmes një përshkrimi në rjetin social ka thënë se janë bërë përparime në disa segmente, megjithatë, sipas Nuhiut kushtet dhe kapacitetet e këtij burgu ende nuk i përmbushin pritshmëritë.

Kërkohet angazhim edhe më i madh! Gatishmëri dhe vullnet nga udhëheqësia e re e burgut ka! Përkujdesja institucionale duhet shtuar!