Një hit nga Dafina Sadiku për Ditën e të dashuruarve

Këngëtadja Dafina Sadiku e cila njihet për zërin e sajë karakteristik,zë shumë të veqantë sot ka nxjerrë videoprojektin e sajë më të ri të titulluar “Po E Du” projekt ky i cili u publikua pikërisht në ditën e të dashuruarve me 14 Shkurt! Kënga “Po E Du” është realizuar nga Granit Gashi ndërsa videoklipi nga Time Pictures! Kjo këngë që nga fillimi ishte dëshirë e imja të realizohej për “Shën Valentin” dhe të gjithë të dashuruarit andaj dhe vendosa ta publikojë pikërisht sot shtoj më tejë Dafina! Kënga “Po E Du” është këngë shumë e veqantë për mua dhe ngjanë me këngën time “Pres” andaj edhe pse i dëgjojë të gjitha zhandret muzikore vetën më së miri e ndjejë në populloren moderne! Por, kur do e kemi në duar albumin e sajë artistja u përgjigj që ka shumë projekte gati të cilat do dalin para sezonit verorë andaj shpreson që edhe albumi më këngë për darsma do dalë para sezonit verorë me shumë risi tjera në album! Për një artist është e rëndësishme që publiku të ketë sa më shumë projekte të tij apo sajë për ti dëgjuar edhe pse unë jetoj në Gjermani dhe situata me Covid po na i ndryshon shumë here planët uroj që para sezonit verorë të sjelli para publikut shumë risi të cilat jemi duke i pregatitur enkas për ta dhe të gjithë dëgjuesit e muzikës popullore moderne shtoj më tej këngëtarja tashmë e famshme Dafina Sadiku! Po ashtu artistja uronë që sa më parë të stabilizohet situata pandemike në tërë Botën duke pasur mundësi të sjellim sa më shumë krijime të reja para të gjithë juve dashamirë të muzikës shqiptare përfundojë artistja Dafina Sadiku.