Nedellkov: Sot është dita “D” filluam luftën sindikale për të drejtat sociale

Kreu i SASHK-ut, Jakim Nedellkov në rrjetin social facebook mëngjesin e sotëm ka shkruar se sot është dita “D” për punonjësit në arsim. Ai thotë se sot është dita për luftë sindikale për realizimin e të drejtave sociale, për veten, familjen, punën, nxënësit dhe prindërit por edhe shoqërinë.

“Të jemi të guximshëm, ashtu siç jemi, të bashkuar dhe njëzëri që të arrijmë sa më shpejt qëllimin e dëshiruar. Me arsim, shkencë dhe kulturë jemi bashkë në çdo stuhi”. Me fat!”, thotë Nedelkov.