Nacionalistët antishqiptar nga VMRO përgjakin deputetin Arber Ademi

Deputetët e VMRO-DPMNE-së kanë tentuar të sulmojnë fizikisht kryetarin e Komisionit për Çështje Evropiane, deputetin e Bashkimit Demokratik për Integrim Arbër Ademi.

E gjithë kjo ka ndodhur në momentin kur deputetët e bllokut opozitarë të cilët po bllokojnë gjithçka që është në Kuvend janë afruar pranë Ademit dhe përpos se kanë tentuar ta sulmojnë fizikisht kanë tentuar të dhunojnë dhe demolojnë paisjet e Kuvendit, të cilët në zyrat e deputetëve dhe sallat për mbledhje komisionesh janë vendosur me taksat e qytetarëve.

Duke dashur ti largojë mjetet e forta që të mos marrë ndonjë goditje, deputeti Ademi ka mbetur i lënduar me çrast ka prerë edhe dorën