MPB njofton: Policia në Shkup shqiptoi 95 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Policia në Shkup, në kuadër të kontrolleve të intensifikuara aksionare në sferën e komunikacionit, gjatë ditës së djeshme ka shqiptuar gjithsej 95 gjoba.

Siçp thonë nga MPB, prej gjobave të shqiptuara 49 kanë qenë për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, 10 për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave, 8 për drejtim të automjetit pa patentë shoferi dhe pesë masa për përdorimin e celularit.