Gjatë festimit të ditës së policisë, ndihmës drejtori i Byrosë Për Siguri Publike (BJP) u dekorua nga MBP me mirënjohje direkte nga vet Oliver Spasovski.

Në të njejtën kohë, Shefik Bajrami njihet si një ndër personat më të kompletuar në MPB dhe një jurist i shkëlqyer i cili e ka treguar kontributin e tij në vitet e fundit në Ministrinë e Punëve të Mbrendshme.