Ministria për Punë të Brendshme (MPB)  njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsejtë 191 gjoba dhe atë: 22 për tejkalim të shpejtësisë, 12 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 69 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve, shkruan Alsat.

– Advertisements –

Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se janë shqiptuare dhe 5 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 9 gjoba për ngasje të makinës në gjendje të dehur, katër gjoba për kalim në të kuqe në semaforë./Alsat.mk