Ministrja për Evropë dhe e Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Olta Xhaçka, sot bën vizitë zyrtare në Kosovë.

Ajo do të pritet me fillim nga ora 09:15, në objektin e Ministrisë së Jashtme, nga ministrja Donika Gërvalla.