Dje në një vizitë në shtëpinë përkujtimore të Vllado Maleskit, kryetari Ramis Merko priti presidentin e shtetit, Stevo Pendaroski.

Vllado Maleski është një nga themeluesit e prozës moderne maqedonase dhe punëtor i shquar socio-politik, ndërsa shtëpia përkujtimore është një shtëpi e vjetër strugane, që ka vlerë të madhe për qytetin tonë, kulturën dhe traditën.

💗 Sepse Struga, ka shumë për të ofruar!